Greta – Lyxiga hundtillbehör!

Greta.se

Tips på lyxiga hundhalsband

Har du en hund? Ja, troligtvis har du det om du läser detta. Då vet du också att har man en hund kommer man också behöva ett hundhalsband, så enkelt är det! Att ha ett bra hundhalsband är A och O och du kan därför inte köpa vilket hundhalsband som helst. Ett bra hundhalsband måste vara av god kvalité för att inte riskera att gå av eller tuggas sönder av din hund.

När man kollar på hundhalsband i butiker inser man ofta att det inte är sådan stor variation mellan dem. Visserligen finns det olika sorters hundhalsband, exempelvis stryp-, halvstryp eller till och med halsband med inbyggd GPS, men inte sällan är de gjorda i samma sorts material och ser likadana ut. I många lägen har mycket fokus legat på funktion och inte så mycket på utseende. Visst, det är inget fel med det. Vissa ägare prioriterar funktion före utseende. När det kommer till kritan så är ett hundhalsband är ett hundhalsband…eller?

Njae, det tycker inte vi. Ett hundhalsband är en suverän accessoar som kan användas för att ge din hund en stil som passar hundens personlighet!

Har du exempelvis en cool och älskvärd pälskling, varför inte ge den ett halsband som faktiskt matchar hunden? 

Det var också precis det Karl tänkte när han nyligen startade Greta. Med hundarnas bästa i åtanke tog han fram en exklusiv kollektion av handgjorda hundtillbehör riktat till den moderiktiga såväl som den funktionsmedvetna hundägaren.

Greta är ett nystartat företag som tillverkar snygga och exklusiva hundtillbehör i det finaste lädret man kan använda. Lädret är av absolut högsta kvalité och kommer uteslutande från den lokala leverantören, tillika kungliga hovleverantören, Tärnsjö Garveri.

Hundtillbehören tillverkas sedan för hand i Stockholm för att säkerställa så endast de finaste hundtillbehören går till försäljning.

Ett riktigt fint läderhalsband eller koppel är verkligen en väl värd investering, det finns väldigt få material så håller lika bra i längden!

Vill du kosta på något extra till din pälskling tycker vi på Hundguiden att ni helt klart bör ta en titt på Gretas hemsida https://www.greta.se för att kolla alla snygga hundhalsband och andra exklusiva hundtillbehör.

About Per 32 Articles
Tillsammans med Per är det Emma som utgör Hundguiden.com. Uppväxt med hundar i familjen och skulle inte kunna tänka sig ett liv utan hund. Gillar att vandra i skogen, särskilt om hundarna kan vara med, där han kan vara borta i flera timmar. Per gillar att arbeta med sin hund, ju svårare uppgift desto roligare. På vintern hittar ni Per i skidspåret tillsammans med hundarna och på sommaren hittar ni honom (och hundarna) på stranden.

Be the first to comment

Leave a Reply